מצאנו עם מונח "אחר" :
תוצאות נוספות
לחץ לפרטים
שם: אורלי
אזור: תל אביב
מטבח: איטלקי; יווני; אחר;
סוג:
התמחות: המומחיות שלי הוא בישול טורקי, יווני, איטלקי, ים תיכוני עם כל המשתמע מכך. בין היתר אני מכינה מאפה בצק פילו במילוי בשר/גבינה/תרד, תבשילי ירקות עם או בלי בשר, ממולאים מיוחדים, קציצות פרסה עם או בלי בשר, סלטים ומזטים וכו'. סגנון הבישול שלי הוא פשוט, יפה והכי חשוב טעים (ככה אומרים :).

לחץ לפרטים
שם: אורית
אזור: תל אביב
מטבח: איטלקי; פרסי; רומני; אחר;
סוג: בשרי; צמחוני;
התמחות: אומני איטלקי ישראלי

לחץ לפרטים
שם: דורית
אזור: חולון
מטבח: פרסי; אחר;
סוג: בשרי; צמחוני; כשר;
התמחות: תבשילים פרסים, פשטידות, כל סוגי אורז,

לחץ לפרטים
שם: טובה
אזור: תל אביב
מטבח: אחר;
סוג: בשרי; צמחוני; טבעוני;
התמחות: במשך שנים דילגתי בין אכילת בשר, צמחונות וטבעונות. היום הדגש אצלי הוא על אוכל בריא. הוצאתי שני ספרי בישול: "הנה מה טופו ומה טעים" ו"חוויה תאילנדית". מבשלת רק בבית הלקוח. יחד מחליטים על התפריט ומעבירה רשימת קניות בהתאם. מחיר לשעת בישול: 60 ש"ח.

לחץ לפרטים
שם: רחל
אזור: הרצליה
מטבח: אלג’יראי; הונגרי; טוניסאי; מרוקאי; רומני; אחר;
סוג: בשרי; כשר;
התמחות: שלום אני מאוד אוהבת לבשל ... מבשלת מאכלים טריפולטאים,מרוקאים,רומנים וכל מה שמבקשים ממני.. מחיר מנה לדעתי כ-60 ש"ח אוכל איכותי בייתי ונקי מאוד

לחץ לפרטים
שם: זיוה
אזור: כרמיאל
מטבח: אחר;
סוג:
התמחות: אוהבת לבשל,צמחוני ,בשרי, אוכל ישראלי שילדים אוהבים ושיקל על ההורים.אוכל עבור מבוגרים בודדים.

תוצאות נוספות